Mieke Knip

Contacteer ons!
0494 06 01 44

Contact

Kinderkapper: feestelijke kapsels voor kids!

Kinderkapper: leuke kapsels voor elk evenement

Op zoek naar een vlotte kinderkapper in Aartselaar, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Een individuele aanpak staat hier centraal, want elk kind is anders. Heeft u een feest of communie in het verschiet? Ik zorg ervoor dat uw kind straalt op deze dagen, zonder het comfort uit het oog te verliezen.

Passend kapsel

Naast het standaard wassen, knippen en brushen bied ik ook feestelijke kapsels aan voor kids. Vlotte opsteekkapsels, schuine pony’s of liever ingevlochten haren voor speciale gelegenheden? Ik tover uw kind om tot de prins of prinses van het bal. Of misschien toch liever een sportieve rebel? Aan u de keuze.

Natuurlijk geknipt

Ik hecht er veel belang aan dat het kapsel van uw kind ook mooi blijft in de dagen en weken na de knipbeurt. Daarom let ik er op dat het haar van uw kinderen steeds op een natuurlijke manier goed zal vallen met een onderhoudsvrije en vloeiende snit.

Neem contact op

Een nieuw fris kapsel voor uw kind? Bij mij bent u aan het juiste adres. Met veel zorg en expertise bezorg ik uw kind een vlot kapsel. Maak snel een afspraak.Kinderen & studenten

Kinderen tot 10 jaar  €10
Kinderen ouder dan 10 jaar
+ brushing: €5
€15
Studenten (jongens) van 15 jaar t.e.m 18 jaar €17
Studenten (meisjes) van 15 jaar t.e.m 18 jaar €23